30 mrt. 2010

Homo-hatende generaal Sheehan haalt maar zeer gedeeltelijk bakzijl



De Volkskrant meldt:
DEN HAAG - De Amerikaanse oud-generaal John Sheehan heeft spijt betuigd over zijn opmerkingen dat de val van Srebrenica mede te wijten was aan de aanwezigheid van homoseksuelen in het Nederlandse leger.
De Amerikaan heeft maandag een mail geschreven aan zijn Nederlandse collega Henk van den Breemen, waarin hij stelt dat zijn herinneringen over discussies van vijftien jaar geleden inaccuraat waren.
Defensie heeft dat maandagavond bekendgemaakt. Volgens een woordvoerder is Van den Breemen verheugd over de spijtbetuiging.

Dat dankt je de koekoek, hufter!
De stompzinnige oetlul bestond het te beweren dat Nederlandse militairen in Srebrenica met zich hadden laten spelen door de Serviërs, omdat er ook homo's in het Nederlandse leger zitten en dat had volgens hem de Nederlandse legerchef zelf ook toegegeven. Zo hadden onze zogenaamde slapjanussen de Moslims die ze moesten beschermen overgeleverd voor de grootste genocide van na WOII.
De feiten zijn dat mede op Amerikaanse aandrang de Nederlandse militairen niet volledig en afdoende bewapend waren, want de lichte bewapening zou minder provocerend werken op de uitdagend rondrauzende Serviërs en de NATO was immers paraat voor de eventueel nodige artillerie- en luchtsteun? Die NATO-partners durfden echter niet in te grijpen toen puntje bij paaltje kwam, zodat niet alleen de moslims in de enclave maar ook de Nederlandse militairen overgeleverd waren aan de genade der overmacht van nietsontziende massamoordenaars.
Wat zal hij gedacht hebben, die Sheehan? "Laat ze die homo's ook maar meteen slachten?"
In ieder geval zal zijn verklaring onder ede voor de Amerikaanse parlementaire onderzoekscommissie niet zijn gewijzigd en is zijn mailtje met excuus alleen bedoeld voor de oud-generaal Van Breemen, want anders moet hij toegeven meineed gepleegd te hebben. Zelfs in de USA mag dat niet, ondanks alle deregulering.
Zo zie je maar weer, als je iemand moet waterborden om er zoiets als de waarheid uit te krijgen, moet het beslist zo'n laffe Amerikaan zijn. Dat liegen leren de lui van zijn geperverteerde soort anders echt niet af.
Trouwens bij Amerikaanse militairen "on tour of duty" moet je sowieso flink wat emmers water meenemen, want als je ze vraagt hoe laat het is, voelen ze zich al onder zware druk gezet en schijten ze van angst in hun broek.
De meeste bermbommen gaan nu op advies van enkele slimme Nederlandse homo-militairen automatisch af door middel van stankmelders, anders is het een vergissing. Daarom presteren de Nederlanders zo onvergelijkelijk veel beter in Afghanistan dan Amerikanen en dat kunnen die rednecks natuurlijk niet uitstaan.

Geen opmerkingen: